Ovo je posao koji se radi iz udobnosti svog doma i daje vam svu slobodu u raspolaganju svog vremena što je neprocenjiva vrednost današnjice. Možete raditi ovaj posao kad god želite i koliko želite. Iz svog doma ili bilo koje druge lokacije na svetu koja poseduje internet konekciju. Zarade se kreću i do deset hiljada dolara mesečno. Sada se pitate a gde je caka? Caka ne postoji ali posao kao posao nije uobičajen i osoba koja ga radi treba da bude open minded tj širokog svatanja. Naime, vaš posao bi bio da vodite video pozive na jednoj aplikaciji za zabavu. Aplikacija izgleda slično kao Instagram samo što vam ovde muškarci plaćaju za video pozive sa vama. 95% poziva bude sa zahtevima sa sadržajem za odrasle. Ali naravno bude i onih koji samo zele da pricaju, vezbaju Engleski i slično. Ali kao što smo rekli, većina će tražiti da se skinete, masturbirate itd.

Osnovna pravila:

  • Vaše slike moraju stajati na profilu ali u pozivu ne morate pokazivati lice
  • Klijenti su isključivo Arapi i Amerikanci. Naših ljudi nema kao ni ostatka sveta
  • Možete raditi pod lažnim imenom, lažnom lokacijom, godinama itd
  • Komunikacija se odvija na Engleskom. Dovoljno je neko osnovno znanje Engleskog za basic sporazumevanje
  • Na aplikaciji je zabranjeno postavljanje eksplicitnih stvari. Znači aplikacija na prvi pogled izgleda kao i svaka druga socijalna mreža.
1

Registracija je veoma laka i brza. Ne zahteva davanje ličnog dokumenta niti bilo šta slično.  

2

Potrebno je imati neke lepe slike za profil. Ono što klijenti vide prvo na vašem profilu su slike i između ostalog tako i biraju koga će pozvati. Naglašavamo, izgled nije presudan, naprotiv. Harizma je najbitnija i ona se vidi i na slikama!

3

Ako se prvi put susrećete sa ovim poslom mi vam pružamo pomoć u svakom trenutku kao i savete kako najbolje raditi ovaj posao

4

Veoma brzo se uđe u štos i nije ništa strašno kao što izgleda. Pozitivna je atmosfera na aplikaciji kao i u pozivima tako da je ovo jedna od najlakših poslova sa najvećom zaradom koju smo ikad imali u ponudi u našoj agenciji

…Opportunities don’t happen. You create them.” – Chris Grosser

Svoj zarađeni novac možete podizati sa aplikacije svakog dana. DIrektno na svoj PayPal ili devizni račun. Postoji mogućnost i dobijanja novca na dinarski račun ali u tom slučaju su uplate jednom nedeljno. Vi zarađujete 0.75$ po minutu video poziva a u pozivima možete dobijati i poklone u iznosima od 1$-500$. Aplikacija ima dosta zanimljivih funkcija kao na primer funkcija da radite live streaming, da ulazite u live streaming sobe, radite zadatke koji vam donose novac i još mnogo toga. Ispod je snimak aplikacije čisto da vidite kako ona izgleda. Aplikacija mnogo ulaže u zaštitu svojih zaposlenih pa kao što možete videti na snimku ekran postane crn kada se uđe u live steraming ili kada se uspostavi poziv. Razlog za to je zaštita od snimanja ekrana, u potpunosti ste zaštićene da vas niko neće snimiti u toku razgovora.

Evo kako aplikacija zapravo izgleda
Imate pitanja?
Kontaktirajte nas
Whatsapp ili viber
+387 65 393319

Translate »